Ιστορικό

Ιστορικό

2015

Εγκαταστάθηκε το FULL High Definition σύστημα της Esko, η τελευταία τεχνολογία χάραξης στην φλεξογραφία διεθνώς, με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κλισέ.

Η Flexoplates Παπαδόπουλος είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγει στην Ελλάδα την καινοτομία του Full HD και λύνει τα εκτυπωτικά προβλήματα των πελατών της.

2014

Η εταιρεία επενδύει σε καινούργιο πλυντήριο φλεξογραφικών πλακών, με σκοπό να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα των κλισέ.

2013

Πιστοποίηση FlexoHD. Η απαιτητικότερη και εγκυρότερη πιστοποίηση τεχνογνωσίας HD στον κλάδο της εγχάραξης φωτοπολυμερικών πλακών.

2012

Απόκτηση ψηφιακού χαρακτικού High Definition Flexo / 4000ppi. Η Flexoplates Papadopoulos μπορεί πλέον να παρέχει υψηλότερη ποιότητα χάραξης στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

2010

Έναρξη συνεργασίας με την Esko Graphics και επένδυση σε προγράμματα λογισμικού επεξεργασίας ηλεκτρονικών αρχείων, καθώς και διαχείρισης work flow.

2008

Η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου, συνολικής έκτασης 1500 τ.μ. με δύο πλήρως λειτουργικές γραμμές παραγωγής. Την ίδια χρονιά, η Flexoplates Papadopoulos αποκτά υπόσταση νομικού προσώπου με τη μεταβολή της σε Ο.Ε. από εταιρεία ατομικής ευθύνης.

2005

Εντάσεται στο δυναμικό της εταιρείας, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής και Επικοινωνιών και νυν επικεφαλής του τμήματος prepress και τεχνικής υποστήριξης.

1998

H εταιρεία, μεταφέρεται σε μεγαλύτερες εγκατάστασεις στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλύψει τον συνεχώς αυξανόμενο όγκο παραγωγής.

1988

Η Flexoplates Papadopoulos Ιδρύεται από τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

1978 - 1983

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος συνεργάζεται με πρωτοπόρους εισαγωγείς φλεξογραφικών κλισέ και τσίγκων στη Θεσσαλονίκη.