Προφίλ

 

Η Flexoplates Papadopoulos είναι μια επιχείρηση, με δυναμική παρουσία στον κλάδο της φλεξογραφίας, για περισσότερο από 30 χρόνια. Ιδρύθηκε από το νύν Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο το 1988 στη Θεσσαλονίκη και σήμερα συνεχίζει να αναπτύσσεται, κάνοντας ήδη τα πρώτα της βήματα προς τις γειτονικές αγορές (Αλβανία, Βουλγαρία, Βέλγιο). Οι οικογενειακές αξίες, σε συνάρτηση με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση του τεχνολογικού της εξοπλισμού, έχουν οδηγήσει τηνFlexoplates Papadopoulos, στην κορυφή της πυραμίδας των παραγωγών φλεξογραφικών κλισέ.

Η εταιρία Flexoplates Papadopoulos δραστηριοποιείται στον χώρο της φλεξογραφίας από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80. Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, μεγαλώνει τόσο σε σύγχρονο εξοπλισμό, όσο και σε ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και το 2008 μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου.

Έκτοτε, επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και προγράμματα τεχνογνωσίας και έχοντας σαν κανόνα, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του τελικού προϊόντος στην αγορά, πρωτοπορεί στην παραγωγή κλισέ φλεξογραφίας, κυρίως στην εύκαμπτη συσκευασία και στις ετικέτες.

Η καθετοποίηση σε τεχνολογικό εξοπλισμό, σε συνάρτηση με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργούν σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, τους οποίους συνεχώς ενημερώνει και καθοδηγεί με νέες τεχνικες, ούτως ώστε να έχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα στην εκτύπωση τών προϊόντων τους (διαχείριση χρώματος).

Σε συνεργασία με την εταιρία Esko Graphics και έχοντας την πιστοποίηση HD Flexo (χάραξη φλεξογραφικών πλακών σε 4000ppi ανάλυση), η Flexoplates εγγυάται άριστο αποτέλεσμα κατά την εκτύπωση. Λόγω της υψηλής ανάλυσης, οι κουκίδες (dots) είναι πιο “λείες” καθώς επίσης, δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης με υψηλότερα ράστερ  (τόνος στο α) (περισσότερα LPI) με τον υπάρχοντα εξοπλισμό του εκτυπωτή.

Το 2015 η Flexoplates επένδυσε στο σύστημα της Esko Full High Definition, τη νεότερη τεχνολογία χάραξης κλισέ στην φλεξογραφία παγκοσμίως, για άριστη ποιότητα κλισέ.  Η Flexoplates Παπαδόπουλος είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία που εισάγει στην Ελλάδα την καινοτομία του Full HD και λύνει τα εκτυπωτικά προβλήματα των πελατών της.

Με τη χρήση της σύγχρονης υψηλής τεχνολογίας Full HD, η Flexoplates εγγυάται μεγαλύτερη ένταση στις πλακάτες επιφάνειες (CMYK & Pantone) και υψηλότερα ράστερ, με ομαλά σβησίματα στο 0%. Απόλυτη ευκρίνεια στα γραμμικά και αρνητικά στοιχεία και άριστη απεικόνιση των μεσαίων και ψιλών τόνων, με δυνατές αντιθέσεις.

Flexoplates σήμερα στοχεύει στην διεύρυνση και εδραίωση των συνεργατών της, τόσο με ελληνικές εκτυπωτικές μονάδες όσο και με μονάδες εκτός Ελλάδος που έχουν γνώμονα  την διάκριση στην ποιότητα.

Με άξονα την ποιότητα, η Flexoplates οδηγεί την αγορά στην άριστη εκτύπωση, εδραιώνοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.