Ποιότητα – Εξοπλισμός

«Ο Ποιοτικός έλεγχος στην Flexoplates Papadopoulos αφορά κάθε στάδιο της παραγωγής φλεξογραφικών κλισέ. Από την αποθήκευση και διαχείριση των ανεπεξέργαστων φωτοπολυμερικών πλακών μέχρι και την τελική επεξεργασία και παράδοση των κλισέ, η Flexoplates Papadopoulos τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα στον έλεγχο της ποιότητας.»

Το τμήμα προεκτύπωσης φροντίζει για την σωστή επεξεργασία των ηλεκτρονικών αρχείων προς όφελος του πελάτη και διασφαλίζει την ποιότητα του δοκιμίου με την σωστή παραμετροποίηση και την χρήση επαγγελματικών προγραμμάτων.

Η Flexoplates Papadopoulos διαθέτει δυο πλήρως λειτουργικές γραμμές παραγωγής, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της άμεση παραδόση των κλισέ με σταθερή ποιότητα υφηλότατων προδιαγραφών. Και οι δυο γραμμές παραγωγής διαθέτουν εξοπλισμό αιχμής (φωτιστικά, πλυντήρια, φούρνους, φινιριστικά, εικονοθέτες) και υποστηρίζονται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στη  χάραξη φωτοπολυμερικών πλακών.

Η Flexoplates Papadopoulos είναι από τις λίγες εταιρείες που κατάφεραν να αποκτήσουν την πιστοποίηση ποιότητας της EskoGraphics.

Full HD Flexo «Laser χάραξη κλισέ φλεξογραφίας.» Ψηφιακό χαρακτικό ESKO CDI 4835 High res optics 4000ppi 90x120cm με υποστήριξη  autofocus για τον έλεγχο της σωστής ποιότητας χάραξης. Με τη τεχνολογία autofocus η Flexoplates Papadopoulos εξασφαλίζει  την πάντα σωστή ένταση των Laser και εγγυάται ομοιόμορφη απόδοση της μακέτας στην επιφάνεια των κλισέ.

Ο έλεγχος για  την τήρηση σταθερής  θερμοκρασίας (60̇° C) στη Flexoplates Papadopoulos  γίνεται με ψηφιακά θερμόμετρα σε όλα τα συρτάρια.

Για την επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων παχυμέτρησης στη Flexoplates Papadopoulos γίνεται διαστάυρωση μετρήσεων μεταξύ των αυτόματων και των χειροκίνητων παχύμετρων.

Ψηφιακός έλεγχος  στην Flexoplates Papadopoulos γίνεται και στην κουκίδα της εκτύπωσης αλλά και του Film.

«Πέραν των κλασικών και ευρέως γνωστών φακών για τον έλεγχο της ποιότητας εκτύπωσης και των κλισέ η FlexoplatesPapadopoulos διαθέτει τεχνολογία αιχμής για τον εντοπισμό και την επίλυση τυχόν προβλημάτων στις κουκίδες».

* Με τη χρήση της κάμερας μεγένθυσης 35Χ στη Flexoplates Papadopoulos γίνεται πιο εύκολη η ανάδειξη και αντιμετώπιση ατελειών της  εκτύπωσης.

Ο αυτοματισμός στην προσαρμογή και εκτύπωση των ψηφιακών δοκιμίων, εξαλείφει την πιθανότητα ανθρώπινου Η Flexoplates Papadopoulos είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να είναι σίγουροι για τη καταλληλότητα της φωτεινότητας στο χώρο αντιπαράθεσης του δοκιμίου με την εκτύπωση, χρησιμοποιώντας το light indicator.

* « Η Flexoplates Papadopoulos παραμετροποιεί την χάραξη του κλισέ ξεχωριστά για τον κάθε της πελάτη και πρωτοστατεί δίνοντας σε όλους τους πελάτες της, ψηφιακό δοκίμιο με εγγυημένα πιστή απόδοση του αποτελέσματος που θα έχει η εκτύπωση.»

Το λογισμικό Dot Spy σε συνδυασμό με το Ψηφιακό Φακό Ελέγχου Κουκίδας Flexoplate IIprint, εξασφαλίζει για κάθε πελάτη της Flexoplates Papadopoulos, 100% σωστό έλεγχο διαχωρισμών, κουκιδών, ράστερ, γωνίας, μικροκυψέλων και παραμόρφωσης Barcode πριν την χάραξη.

«Η Flexoplates Papadopoulos, χρησιμοποιεί κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα λογισμικού που διατίθενται στην αγορά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό τους.  Η εταιρεία διατηρεί και αρχείο προγραμμάτων προγενέστερης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση εξειδικευμένων πελατών.»