slider image

Εύκαμπτη συσκευασία

slider image

Ετικέτες

slider image

Χαρτοκιβώτιο

slider image

Aλουμίνιο

slider image

Χάρτινες συσκευασίες

Nothing to display

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, η φλεξογραφία έχει αποδειχθεί ότι είναι μια τεχνολογία εκτύπωσης με εντυπωσιακή ανάπτυξη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο υποστρώματος, συμπεριλαμβανομένου του κυματοειδούς χαρτονιού, του χαρτιού, του πλαστικού φιλμ, της ετικέτας και του αλουμινίου.
Πρόκειται για μία μέθοδο εκτύπωσης με πολλαπλά οφέλη:
• Τρέχει σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες
• Εκτυπώνει σε μεγάλη ποικιλία υλικών – υποστρωμάτων
• Διαθέτει οικονομικό εξοπλισμό και απαιτείται λίγη συντήρηση
• Χρησιμοποιεί αναλώσιμα χαμηλού κόστους
• Είναι ιδανική μέθοδος εκτύπωσης για μεγάλης ποσότητας παραγωγή
• Είναι εφικτή η ολοκλήρωση κάθε είδους διεργασίας με ένα πέρασμα (εκτύπωση, βερνίκι, πλαστικοποίηση, κοπή κλπ)

Η εταιρεία μας Flexoplates Παπαδόπουλος, προσθέτει ακόμα ένα σκαλοπάτι στην φλεξογραφία, συμβάλλοντας να γίνει ακόμα πιο ποιοτική, οικονομική και ανταγωνιστική!

Εύκαμπτη συσκευασία

Εύκαμπτη συσκευασία

Εύκαμπτη συσκευασία
Ανεβάζουμε τον πήχη στην φλεξογραφία και οδηγούμε την εκτύπωση της εύκαμπτης συσκευασίας, προσθέτωντας κάθε χρόνο παγκοσμίως αναγνωρισμένες καινοτομίες, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Έχοντας εδραιώσει την θέση μας στην ποιότητα των κλισέ και επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε στις εκτυπώσεις εύκαμπτων συσκευασιών, ευρύτερη γκάμα αποχρώσεων, πιο ζωντανά χρώματα και ζωηρές αντιθέσεις.

Επιτυγχάνοντας καλύτερη ένταση των πλακάτων σε συνδυασμό με ράστερ και ομαλά σβησίματα στο 0%, διαθέτουμε αναμφισβήτητα άριστη υποστήριξη στις εκτυπώσεις εύκαμπτης συσκευασίας.

• Είδη Εύκαμπτων Συσκευασιών:
Αναλώσιμα: Αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, σνακ, γλυκά, ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά, καφέδες και κατεψυγμένα.
Μη Αναλώσιμα: Χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικά, ναύλον τσάντες , σακούλες απορριμάτων, εύκαμπτοι σάκοι για λιπάσματα, φυτοχώματα και ζωοτροφές.
Θερμοσυρρικνούμενα: Συσκευασίες ομαδοποίησης (π.χ. Sixpacks), Sleeves για αναλώσιμα (π.χ. ασύμμετρες φιάλες για γάλα η αναψυκτικά) και μη αναλώσιμα περιεχόμενα (π.χ. ασύμμετρες φιάλες λιπασμάτων).

Image

Ετικέτες

Ετικέτα
Η εκτύπωση ετικετών εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο μέρος της αγοράς. Η τεχνική κατάρτιση της ομάδας μας στον κλάδο της ετικέτας, βοηθάει το τελικό αποτέλεσμα των πελατών μας να ξεχωρίσει. Διαθέτοντας κλισέ άριστης ποιότητας, με υψηλή ανάλυση, επιτυγχάνουμε ιδανική εκτύπωση με έντονα πλακάτα, καλύτερες αντιθέσεις και άριστα σβησίματα στο 0%. Ακόμα και τα γραμμικά στοιχεία ή ψιλά αρνητικά στοιχεία εκτυπώνονται λεία και κοφτά.
Οι μακέτες απεικονίζονται άριστα στην ετικέτα, χωρίς να αντιμετωπίζουν πλέον τα συνήθη εκτυπωτικά προβλήματα (dot gain, άτονα χρώματα ή σημάδια από γρανάζια).

Η εταιρεία μας Flexoplates Παπαδόπουλος, έχοντας νέο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία, αποτελεί για τις ετικετοποιϊες το εισιτήριο στον ανταγωνισμό με την offset ή ακόμα και την ψηφιακή εκτύπωση.

• Είδη Ετικετών:
Συσκευασιών: Αυτοκόλλητες ετικέτες συσκευασιών τρόφιμων, ποτών, απορρυπαντικών κλπ.
Promotion: Προσφορές, κουπόνια, δείγματα.
Ενημερωτικές: Ετικέτες φαρμακευτικών προϊόντων, barcode.

Image
Image

Χαρτοκιβώτιο

Χαρτοκιβώτιο
Η φλεξογραφική εκτύπωση σε κουτιά και χαρτοκιβώτια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, δεδομένης της δυνατότητας να συνδυαστεί η ποσότητα, με χαμηλό κόστος και καλή ποιότητα. Οι εκτυπωτικές μηχανές χαρτοκιβωτίου έχουν αποκτήσει τέτοιο εξοπλισμό και τεχνολογία, που ανταποκρίνονται πλέον και στις πιο απαιτητικές εκτυπώσεις. Έχοντας εγκαταστήσει δύο ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής ψηφιακού κλισέ, προσφέρουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερα πλεονεκτήματα:
• Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που μπορούμε να παράξουμε μονοκόμματα κλισέ διαστάσεων μέχρι και 1270mm x 2032mm.
• Διαθέτουμε το μοναδικό στην Ελλάδα αυτοματοποιημένο – ψηφιακό μοντάζ για κλισέ χαρτοκιβωτίου
• Έχουμε αυτόματη πλαγιοκοπή των κλισέ, αποφεύγοντας έτσι εκτυπωτικά εμπόδια (λερώματα κλπ) αλλά και προσφέροντας μεγαλύτερη αντοχή στα ίδια τα κλισέ.
• Με σταθερή και επαναλαμβανόμενη ποιότητα, παρέχουμε κλισέ (Crystal Plates, HD, Full HD) ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας,
• Εξαλείψαμε εκτυπωτικά θέματα που υπήρχαν από προηγούμενες μεθόδους παραγωγής (ανισοπάχειες κλισέ, έλειψη συμπτώσεων λόγω μοντάζ, σημάδια λόγω ανομοιόμορφης σκληρότητας ή λάθος κοπής κλπ.)

Συνδυάζουμε άριστη εξυπηρέτηση, γρήγορη ανταπόκριση, εξαιρετική ποιότητα και χαμηλό κόστος.

• Είδη Χαρτοκιβωτίων:
Κλασικά: Χαρτοκιβώτια βαριάς βιομηχανίας, χαρτοτελάρα (για αγροτικά πρoϊόντα), κουτιά με κυψέλες (για μπουκάλια, πχ κρασιά κλπ)
Εξειδικευμένα: Display Boxes (όπως συσκευασίες παιχνιδιών), δίσκοι (για αναψυκτικά, τρόφιμα κλπ).

Image

Αλουμίνιο

Aλουμίνιο
Η φλεξογραφία στην εκτύπωση αλουμινίου, είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός κλάδος, δεδομένου ότι συνήθως αναφέρεται σε συσκευασίες φαρμάκων ή προϊόντων που δεν έχουν περιθώριο χρόνου παράδοσης. Αναλάβαμε και μπορούμε να εγγυηθούμε τον πιο γρήγορο χρόνο παράδοσης, την χάραξη κλισέ φλεξογραφίας για εκτύπωση σε φύλλο αλουμινίου. Στηριζόμενη στη πολυετή εμπειρία της ομάδας μας καθώς και στη συνεχώς επεκτεινόμενη βάση παραμετροποιήσεων χάραξης κλισέ, η Flexoplates Παπαδόπουλος εξασφαλίζει εξαιρετικά εκτυπωτικά αποτελέσματα για όλους τους πελάτες της. Με καλυπτικά πλακάτα χρώματα και άριστα γραμμικά στοιχεία (πχ ψιλά αρνητικά), οι εκτυπωτές μπορούν να διεισδύσουν σε νέες αγορές και προκλήσεις.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προγράμματα, προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και παροχές στηρίζοντας την ανάπτυξη των πελατών μας.

• Είδη Συσκευασίας Αλουμινίου:
Φύλλα περιτυλίγματος ζαχαροπλαστικής
Συσκευασίες φαρμακευτικών προϊόντων
Συσκευασίες καλλυντικών ή διατιτητικών προϊόντων
Κτηνιατρικά

Χάρτινες συσκευασίες

Χάρτινες συσκευασίες

Χαρτί - χαρτόσακοι - χαρτοσακούλες
Η παραγωγή χάρτινων συσκευασιών και τσαντών συνεχίζει να αναπτύσσεται στο πλαίσιο της αυξανόμενης ζήτησης για οικολογικές τυπωμένες τσάντες και συσκευασίες παγκοσμίως.
Η φλεξογραφική εκτύπωση έχει αποδείξει ότι μπορεί να κρατήσει χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα. Η εταιρεία μας Flexoplates Παπαδόπουλος, εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος της ζήτησης φλεξογραφικών κλισέ με προορισμό την εκτύπωση επί χάρτου. Αποτελώντας έναν κρίκο στην ποιότητα της εκτύπωσης, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, προσφέροντας άριστα κλισέ (Crystal plates, Full HD ή HD) αλλά και μοναδικά πλεονεκτήματα. Με την εμπειρία μας και την τεχνικά καταρτισμένη ομάδα μας, ενισχύουμε το τελικό αποτέλεσμα εδραιώνοντας συνεργασίες εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Συνέπεια, αποτελεσματικότητα και αμοιβαίο κέρδος αποτελούν την υπογραφή μας στον κλάδο της χάραξης κλισέ φλεξογραφίας, με προορισμό την εκτύπωση της χάρτινης συσκευασίας.

• Είδη Συσκευασίας Χάρτου:
Αναλώσιμα: Χαρτοσακούλες για αρτοσκευάσματα, ξηρούς καρπούς, σουβλάκια, κλπ.
Μη Αναλώσιμα: Χάρτινες τσάντες καταστημάτων, χαρτόσακοι δομικών υλικών, χαρτόσακοι για ζωοτροφές και για μύλους, χαρτί περιτυλίγματος, χαρτί ψητοπωλείων.

Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ, Οδός Α7, Κτίριο Νο 23,
Τ.Κ. 57022, Τ.Θ 1372, Θεσσαλονίκη
Τ.: +30 2310 753.550 •
Τ. & F.: +30 2310 797.122

Send us a message

Upload file

click to upload your files
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. Περισσότερα…