slider image

Κλισέ φλεξογραφίας

slider image

Προεκτύπωση

slider image

Χρωματική διαχείριση

slider image

Ποιότητα

Nothing to display

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ακολουθώντας τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς, οδηγούμε και υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με νέα προϊόντα και παροχές στα κλισέ φλεξογραφίας. Η καθετοποίηση σε τεχνολογικό εξοπλισμό σε συνάρτηση με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν άμεση παράδοση των κλισέ, με σταθερή ποιότητα υψηλών προδιαγραφών.
Δύο πλήρως λειτουργικές γραμμές παραγωγής κλισέ εξυπηρετούν τις απαιτήσεις των πελατών μας, ενώ παρέχουμε επιπλέον αυτόματο σύστημα κοπής των κλισέ εξοικονομώντας χρόνο set up στις εκτυπώσεις της εύκαμπτης συσκευασίας.
Πρωτοπορούμε στον κλάδο της εκτύπωσης χαρτοκιβωτίου αλλά και χαρτόσακων, διαθέτωντας ψηφιακό σύστημα μοντάζ των κλισέ, επιλέγοντας τις καλύτερες Α’ ύλες για την διασφάλιση της ποιότητας και διάρκειας ζωής τους.

Έχοντας γνώμονα την συνέπεια, ποιότητα και σταθερότητα, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

HD Flexoplates

High Definition
Το 2012 εγκαταστήσαμε την τεχνολογία HD Flexo με υψηλή ανάλυση 4000 ppi στα κλισέ, προσφέροντας μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, καλύτερες λεπτομέρειες, ομαλά σβησίματα στο 0% και ευκρινή γραμμικά στοιχεία.
Με την ψηφιακή χάραξη κλισέ σε υψηλή ανάλυση 4000 ppi, σε συνδυασμό με την χρήση μικροκυψελών, η φλεξογραφία αποκτά πολλαπλά πλεονεκτήματα.
Η εκτύπωση έχει μεγαλύτερη ένταση στα πλακάτα χρώματα λόγω πιο σωστής μεταφοράς μελανιού με την χρήση μικροκυψελών. Μπορούμε να πετύχουμε καλή εκτύπωση πλακάτου και τονικού χρώματος με ένα κλισέ και μάλιστα με καλύτερα ντεγκραντέ και σκιές. Οι υποστηρικτικές κουκκίδες λύνουν το πρόβλημα των σβησιμάτων, ενώ δίνεται η δυνατότητα χρήσης υψηλότερου ράστερ (περισσότερα lpi) με τον υπάρχοντα εξοπλισμό του εκτυπωτή. Ακόμα όμως και τα γραμμικά στοιχεία αποτυπώνονται ευκρινέστερα (όπως τα ψιλά αρνητικά γράμματα ή τα BC) δεδομένης της λείας περιμετρικά και κοφτής πλέον κουκκίδας του κλισέ.

Οδηγούμε την φλεξογραφία σε ένα νέο πρότυπο εκτύπωσης, καταλαμβάνοντας όλο και μεγαλύτερο μέρος της αγοράς.

Full HD Flexoplates

Full HD Flexoplates

Full High Definition
Η εταιρεία μας Flexoplates Παπαδόπουλος, εισάγει την τεχνολογία Full High Definition και λύνει τα εκτυπωτικά προβλήματα της φλεξογραφίας. Από το 2015 μέχρι σήμερα, παραμένουμε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με την διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ποιότητας Full HD.
Η νέα τεχνολογία χάραξης Full HD διαφέρει σημαντικά συγκριτικά με τις προηγούμενες μεθόδους χάραξης κλισέ, ως προς την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Το σύστημα ταυτόχρονου φωτισμού γίνεται με λάμπες LED (όχι UV), δημιουργώντας επίπεδες κουκίδες - flat top dots. Επιτυγχάνεται σταθερότητα σε όλη την επιφάνεια του κλισέ όσον αφορά όχι μόνο τα dots αλλά και την σκληρότητα και επαναληψιμότητα του κλισέ.
Με το σχήμα των flat top dot, αποδίδεται άριστα η εκτύπωση, αφού η δομή και το μέγεθός τους επιτρέπει να έχουμε τέλεια σβησίματα, διακριτές λεπτομέρειες και ζωηρές αντιθέσεις.
Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή πολλών διαφορετικών μικροκυψελών που μέχρι πρότινος δεν ήταν εφικτό. Οι μικροκυψέλες της τεχνολογίας Full HD αποδίδουν σε εμφανώς μεγαλύτερο βαθμό καλύτερα πλακάτα, με σωστή καλυπτικότητα και ένταση έως και 30% μεγαλύτερη. Οι εκτυπωτικές εταιρείες μπορούν να εξοικονομήσουν κόστος χρησιμοποιώντας anilox με μικρότερη μεταφορά μελανιού.

Ο συνδυασμός έντονων πλακάτων και ομαλών ντεγκραντέ με το ίδιο κλισέ, είναι πλέον εφικτό στην φλεξογραφία κάνοντάς την ακόμα οικονομικότερη και ανταγωνιστική συγκριτικά με τις άλλες μεθόδους εκτύπωσης.

Crystal plates

Crystal XPS
Με συνεχή παρακολούθηση και επένδυση σε νέες τεχνολογίες σύμφωνα με τα μελλοντικά πρότυπα στην συσκευασία, συμβάλουμε να γίνει η φλεξογραφία ακόμα πιο παραγωγική, αποδοτική και υψηλής ποιότητας εκτύπωση. Το 2018 καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη νέα επένδυσή μας, Crystal XPS.
Πρόκειται για την τελευταία καινοτομία της Esko που κέρδισε το βραβείο FTA και Red dot προς τα τέλη του 2017. Το Crystal XPS είναι μια σύγχρονη μονάδα ταυτόχρονου φωτισμού (εμπρός και πίσω) με λάμπες LED για κλισέ μέχρι 1270mm x 2032mm.
Με συνέπεια, ποιότητα και λιτότητα, τα επιπλέον οφέλη των Crystal plates προσθέτουν ένα ακόμα σκαλοπάτι στις εκτυπώσεις φλεξογραφίας.
• Εξαλείφεται ο παράγοντας του ανθρώπινου λάθους, δεδομένου ότι γίνεται σε ένα στάδιο παραγωγής ταυτόχρονος φωτισμός (εμπρός και πίσω στην φωτοπολυμερική πλάκα).
• Η σκληρότητα του κλισέ είναι ομοιόμορφη σε όλη την επιφάνειά του καθώς επίσης, αυξάνεται η αντοχή του.
• Επιτυγχάνεται τέλειο σχήμα κουκίδας με κατάλληλη υποστήριξη στη ν βάση της αλλά και απόλυτη σταθερότητα ακόμη και στις μικρότερες κουκίδες.
• Εχουμε σταθερή και επαναλαμβανόμενη ποιότητα κλισέ.
• Μπορούμε να παρέχουμε μονοκόμματα κλισέ στην επιθυμητή διάσταση, ιδιαίτερα για τον κλάδο του χαρτοκιβώτιου, όπου οι απαιτήσεις τείνουν να είναι σε μεγάλες διαστάσεις.
Εξασφαλίζουμε στην εκτύπωση των πελατών μας σαφώς μεγαλύτερη ένταση και καλυπτικότητα σε πλακάτες επιφάνειες (με χρήση microcells), άριστη εκτύπωση θετικών και αρνητικών στοιχείων και εξαιρετικά ντεγκραντέ. Η εκτύπωση αποκτά ζωντάνια, με τις κατάλληλες εντάσεις, αντιθέσεις και σβησίματα στο 0%. Εδραιώνουμε την θέση μας στην κορυφή, υποστηρίζοντας με την καλύτερη ποιότητα κλισέ της αγοράς και αναπτύσσοντας πάντα τις παροχές μας.

Plates mounting

Plates mounting
Η εταιρεία μας Flexoplates Παπαδόπουλος, καινοτομεί ακόμα μία φορά, εγκαθιστώντας το πρώτο ψηφιακό μοντάζ στην Ελλάδα. Η ομάδα μας ολοκληρώνει τις παροχές των κλισέ στον κλάδο του χαρτοκιβωτίου, λύνοντας το βασικότερο πρόβλημα στην εκτύπωση του. Παρέχοντας μονταρισμένα κλισέ με απόλυτη ακρίβεια συμπτώσεων, μειώνεται ο χρόνος set up της εκτυπωτικής μηχανής. Με τον αυτοματοποιημένο τρόπο σύνθεσης φλεξογραφικών κλισέ σε PVC ή PET υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, προσφέροντας ποιότητα και οικονομία. Τα υλικά που διαθέτουμε για μοντάζ, συνδυάζονται έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κάθε μηχανής, όχι μόνο όσον αφορά το συνολικό πάχος αλλά και την ποιότητα εκτύπωσης αναλόγως τις απαιτήσεις.
Διαθέτουμε το μοναδικό στην Ελλάδα ψηφιακό - αυτοματοποιημένο μοντάζ προσφέροντας:
• Πλαγιοκοπή των κλισέ ώστε να εκμηδενίσουμε τυχόν αστοχίες της εκτύπωσης αλλά και να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη αντοχή στα κλισέ.
• Ψηφιακή εκτύπωση κοπτικού στο υπόστρωμμα (PVC/PET), βοηθώντας τον τυπογράφο αλλά και εξοικονομώντας κόστος κλισέ, δεδομένου ότι δίνεται η δυνατότητα για μικρότερα κομμάτια με απόλυτη ακρίβεια συμπτώσεων.
• Κόλληση με ταινία διπλής όψεως και ενίσχυση με σιλικόνη περιμετρικά στα κλισέ.
• Αυτοματοποιημένους - τυπωμένους σταυρούς στα κλισέ, παρέχοντας οικονομία χρόνου και κόστους.

H Flexoplates Παπαδόπουλος παραμένει δυναμική στον κλάδο της φλεξογραφίας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και εισάγοντας πάντα πρώτη τις νέες τεχνολογίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ, Οδός Α7, Κτίριο Νο 23,
Τ.Κ. 57022, Τ.Θ 1372, Θεσσαλονίκη
Τ.: +30 2310 753.550 •
Τ. & F.: +30 2310 797.122

Send us a message

Upload file

click to upload your files
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. Περισσότερα…